100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT BOXER Open laadbak/ Chassis 2.2 HDi 101PK
Bouwjaar 04.2002 - heden

Draagarmen PEUGEOT BOXER Open laadbak/ Chassis (244) 2.2 HDi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber

Draagarmen bestellen voor uw PEUGEOT BOXER Open laadbak/ Chassis (244) 2.2 HDi

Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium. Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren! Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid.

Achterste draagarm inspecteren

In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Elke PEUGEOT BOXER Open laadbak/ Chassis (244) heeft een eigen VIN-nummer.

Speling op draagarmrubbers

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDASUZUKILAMBORGHINI. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT past.