100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT BOXER Open laadbak/ Chassis 2.8 HDi 4x4 128PK
Bouwjaar 04.2002 - heden

Draagarmen PEUGEOT BOXER Open laadbak/ Chassis (244) 2.8 HDi 4x4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber

Draagarmen bestellen voor uw PEUGEOT BOXER Open laadbak/ Chassis (244) 2.8 HDi 4x4

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT BOXER Open laadbak/ Chassis (244) past. Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS.

Achterste draagarm inspecteren

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het chassis moet aan het wiel vastzitten. In de fuseekogel zit een conisch deel. Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer.

Speling op draagarmrubbers

Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. Wij controleren altijd bij de PEUGEOT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Gietijzer komt minder vaak voor als component.