100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT EXPERT Bestelwagen 2.0 HDI 109PK
Bouwjaar 07-2000 - 12-2006

Draagarmen PEUGEOT EXPERT Bestelwagen (222) 2.0 HDI

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTAALFA ROMEOMAZDA. Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Achterste draagarm inspecteren

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Elke PEUGEOT EXPERT Bestelwagen (222) 2.0 HDI heeft een eigen VIN-nummer. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Draagarmen bestellen voor uw PEUGEOT EXPERT Bestelwagen (222)

De juiste wielstand is erg belangrijk. Reactiearmen komen zelden afgebroken voor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PEUGEOT komen. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De rubbers drogen dan uit.