Draagarmen PLYMOUTH

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm inspecteren

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Reactiearmen komen zelden afgebroken voor.

Draagarm monteren op een auto

Het chassis moet aan het wiel vastzitten. Ook voor de stuurdelen geldt dit. Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd.

Draagarmen bestellen voor uw PLYMOUTH

In de zomer schuren de draagarmen vaak. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Bekijk ook alle plymouth draagarmen op RemOnderdelen.nl