Fijne paasdagen! In verband met de paasdagen zal uw bestelling verwerkt worden op dinsdag 23 april.

Draagarmen PONTIAC

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarmen bestellen voor uw PONTIAC

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Bendix, Brembo, ATE en Textar Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Achterste draagarm inspecteren

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Draagarm monteren op een auto

Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd.