Draagarmen PORSCHE

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm inspecteren

Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst. Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. Draagarmen monteren op een auto.

Draagarm monteren op een auto

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PORSCHE. Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant.

Bekijk ook alle porsche draagarmen op RemOnderdelen.nl