100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PORSCHE
Gekozen auto:PORSCHE BOXSTER GTS 3.4 330 PK
Bouwjaar 02.2014 - tot heden

Draagarmen PORSCHE BOXSTER (981) GTS 3.4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw PORSCHE BOXSTER (981) GTS 3.4

AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op. Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PORSCHE BOXSTER (981), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. Gietijzer komt minder vaak voor als component.

Achterste draagarm inspecteren

Het assortiment bestaat uit meer dan 8000 artikelnummers. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFLAMBORGHINILAND ROVERFERRARI. Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit.

Speling op draagarmrubbers

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PORSCHE past. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.