100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PORSCHE
Gekozen auto:PORSCHE BOXSTER S 3.2 252 PK
Bouwjaar 08.1999 - 07.2002

Draagarmen PORSCHE BOXSTER (986) S 3.2

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.
Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde

Speling op draagarmrubbers

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid.

Achterste draagarm inspecteren

Reactiearmen komen zelden afgebroken voor. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden. Wij controleren altijd bij de PORSCHE BOXSTER (986) S 3.2 dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Draagarmen bestellen voor uw PORSCHE BOXSTER (986)

Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PORSCHE, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.