100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PORSCHE
Gekozen auto:PORSCHE CARRERA GT 5.7 612PK
Bouwjaar 07-2003 - 12-2006

Draagarmen PORSCHE CARRERA GT (980) 5.7

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Speling op draagarmrubbers

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu.

Draagarmen bestellen voor uw PORSCHE CARRERA GT (980) 5.7

Fuseekogels los monteren helpt vaak niks. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PORSCHE CARRERA GT (980), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. De rubbers drogen dan uit.

Achterste draagarm inspecteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINIHONDAKIAPLYMOUTHFORD. Wij controleren altijd bij de PORSCHE dealer of de onderdelen passen op uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe veren. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen.