Draagarmen RENAULT

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Voorste draagarm controleren

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.

Draagarmen met fuseekogels

Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT past. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm. Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.