Draagarmen RENAULT

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarm monteren op een auto

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT.

Achterste draagarm inspecteren

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De rubbers drogen dan uit. Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt.. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, TRW, Zimmermann, ATE, Jurid, Rofren, Brembo, ABS, Lucas, Pagid en Bosch

Bekijk ook alle renault draagarmen op RemOnderdelen.nl