WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 21 1.4 69PK
Bouwjaar 09-1989 - 05-1993

Draagarmen RENAULT 21 (B48_) 1.4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm.

Draagarmen bestellen voor uw RENAULT 21 (B48_) 1.4

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Er treedt vaak speling op bij de draagarmbussen.

Speling op draagarmrubbers

Het assortiment bestaat uit meer dan 8000 artikelnummers. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.