WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT AVANTIME 2.2 dCi 150PK
Bouwjaar 05-2002 - 05-2003

Draagarmen RENAULT AVANTIME (DE0_) 2.2 dCi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw RENAULT AVANTIME (DE0_) 2.2 dCi

Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Wij controleren altijd bij de RENAULT AVANTIME (DE0_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Achterste draagarm inspecteren

Fuseekogels los monteren helpt vaak niks. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto.

Speling op draagarmrubbers

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. De arm bevat ook fuseekogels. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHEPEUGEOTMGTOYOTA. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT past. Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck.