WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT CLIO II 1.5 dCi 100PK
Bouwjaar 01-2004 - heden

Draagarmen RENAULT CLIO II (BB_, CB_) 1.5 dCi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw RENAULT CLIO II (BB_, CB_) 1.5 dCi

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers. Wij controleren altijd bij de RENAULT CLIO II (BB_, CB_) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Speling op draagarmrubbers

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Achterste draagarm inspecteren

In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen.