100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT CLIO II 2.0 16V Sport 179PK
Bouwjaar 01-2004 - heden

Draagarmen RENAULT CLIO II (BB_, CB_) 2.0 16V Sport

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Draagarmen bestellen voor uw RENAULT CLIO II (BB_, CB_) 2.0 16V Sport

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERCHEVROLETFERRARIDODGE. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Achterste draagarm inspecteren

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT CLIO II (BB_, CB_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme, nieuwe veren en nieuwe pistons. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT.