100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT CLIO II 3.0 V6 Sport 254PK
Bouwjaar 12-2002 - heden

Draagarmen RENAULT CLIO II (BB_, CB_) 3.0 V6 Sport

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw RENAULT CLIO II (BB_, CB_) 3.0 V6 Sport

De juiste wielstand is erg belangrijk. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKRENAULTDACIA. Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst. Zowel de voor- als achteras van de auto hebben een draagarm. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Achterste draagarm inspecteren

Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Geperst worden de draagarmrubbers in de arm.

Speling op draagarmrubbers

Er treedt vaak speling op bij de draagarmbussen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT CLIO II (BB_, CB_) komen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT past. In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt..