100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT ESPACE IV 2.2 dCi 150PK
Bouwjaar 11.2002 - 08.2006

Draagarmen RENAULT ESPACE IV (JK0/1_) 2.2 dCi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw RENAULT ESPACE IV (JK0/1_) 2.2 dCi

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Elke RENAULT ESPACE IV (JK0/1_) heeft een eigen VIN-nummer. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIATOYOTASUBARUSEAT.

Achterste draagarm inspecteren

Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT past. AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op.

Speling op draagarmrubbers

Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.