100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT FUEGO 1.6 71PK
Bouwjaar 04-1983 - 10-1985

Draagarmen RENAULT FUEGO (136_) 1.6

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT FUEGO (136_) 1.6 past. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Speling op draagarmrubbers

Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINILEXUSHONDAHYUNDAILINCOLN. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.

Draagarmen bestellen voor uw RENAULT FUEGO (136_)

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm. Ook voor de stuurdelen geldt dit. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd.