WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT KANGOO Express 1.5 dCi 57PK
Bouwjaar 12-2002 - heden

Draagarmen RENAULT KANGOO Express (FC0/1_) 1.5 dCi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Een kapotte draagarm of fuseekogel wordt niet snel opgemerkt aangezien je snel went aan een minder stuurgedrag van de auto. Draagarmen moeten in juiste conditie verkeren. Vooral de draagarmrubbers en fuseekogels moeten spelingvrij zijn. Zo kan de auto een goede wegligging vergaren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERLAMBORGHINIMITSUBISHISMARTHYUNDAI. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT KANGOO Express (FC0/1_) 1.5 dCi past. Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn.

Draagarmen bestellen voor uw RENAULT KANGOO Express (FC0/1_)

Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast. In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Speling op draagarmrubbers

Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Ook voor de stuurdelen geldt dit. Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen.