100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT KANGOO 1.5 dCi 82PK
Bouwjaar 07.2002 - heden

Draagarmen RENAULT KANGOO (KC0/1_) 1.5 dCi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Complete draagarmset voorzijde
Draagarmen voorzijde
Draagarmen
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber

Draagarmen bestellen voor uw RENAULT KANGOO (KC0/1_) 1.5 dCi

Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel. Het valt aan te raden om de auto op een krik te zetten. Zo is alles goed te zien. Demonteer alle onderdelen die het zicht op de draagarm belemmeren. Zorg dat de auto stevig staat en u kunt beginnen met de moer van de fuseekogel losdraaien. Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers.

Achterste draagarm inspecteren

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm. Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT KANGOO (KC0/1_).

Speling op draagarmrubbers

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. APK is voor uw eigen veiligheid.