100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT KANGOO 1.9 dCi 4x4 84PK
Bouwjaar 10-2003 - heden

Draagarmen RENAULT KANGOO (KC0/1_) 1.9 dCi 4x4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Wij controleren altijd bij de RENAULT KANGOO (KC0/1_) 1.9 dCi 4x4 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Chassis-onderdelen verslijten snel. Zowel de voor- als achteras van de auto hebben een draagarm. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren!

Achterste draagarm inspecteren

De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT KANGOO (KC0/1_) komen.

Draagarmen bestellen voor uw RENAULT

Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast. Reactiearmen komen zelden afgebroken voor.