100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MEGANE II 1.5 dCi 101PK
Bouwjaar 10-2003 - 02-2008

Draagarmen RENAULT MEGANE II (BM0/1_, CM0/1_) 1.5 dCi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. Chassis-onderdelen verslijten snel. AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT MEGANE II (BM0/1_, CM0/1_) 1.5 dCi, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Speling op draagarmrubbers

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. Elke RENAULT MEGANE II (BM0/1_, CM0/1_) heeft een eigen VIN-nummer. Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium.

Draagarmen bestellen voor uw RENAULT

De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, ABS, Brembo, Pagid, ATE, Lucas, Rofren, Zimmermann en Bosch