100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MEGANE II 2.0 16V 135PK
Bouwjaar 11.2002 - 02.2008

Draagarmen RENAULT MEGANE II (BM0/1_, CM0/1_) 2.0 16V

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber
Draagarmrubber achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw RENAULT MEGANE II (BM0/1_, CM0/1_) 2.0 16V

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT MEGANE II (BM0/1_, CM0/1_) past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGEINFINITICHEVROLETFERRARI. Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen. Er treedt vaak speling op bij de draagarmbussen.

Speling op draagarmrubbers

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen. Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels.

Achterste draagarm inspecteren

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd . Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.