WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MEGANE II Coupé-Cabriolet 1.9 dCi 120PK
Bouwjaar 09-2003 - 03-2009

Draagarmen RENAULT MEGANE II Coupé-Cabriolet (EM0/1_) 1.9 dCi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw RENAULT MEGANE II Coupé-Cabriolet (EM0/1_) 1.9 dCi

Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Gietijzer komt minder vaak voor als component.

Achterste draagarm inspecteren

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm. Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT MEGANE II Coupé-Cabriolet (EM0/1_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Speling op draagarmrubbers

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROENLAND ROVERDACIAJAGUARPORSCHE.