100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MEGANE II Coupé-Cabriolet 2.0 135PK
Bouwjaar 09-2003 - 12-2009

Draagarmen RENAULT MEGANE II Coupé-Cabriolet (EM0/1_) 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT MEGANE II Coupé-Cabriolet (EM0/1_) 2.0. Chassis-onderdelen verslijten snel. Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen.

Speling op draagarmrubbers

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen.

Draagarmen bestellen voor uw RENAULT MEGANE II Coupé-Cabriolet (EM0/1_)

De arm bevat ook fuseekogels. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.