100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MEGANE II Sedan 1.5 dCi 82PK
Bouwjaar 08-2003 - 12-2010

Draagarmen RENAULT MEGANE II Sedan (LM0/1_) 1.5 dCi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Achterste draagarm inspecteren

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. In de fuseekogel zit een conisch deel. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT MEGANE II Sedan (LM0/1_) 1.5 dCi komen.

Draagarmen bestellen voor uw RENAULT MEGANE II Sedan (LM0/1_)

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast.