WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MEGANE II Sedan 1.6 113PK
Bouwjaar 09-2003 - heden

Draagarmen RENAULT MEGANE II Sedan (LM0/1_) 1.6

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij controleren altijd bij de RENAULT MEGANE II Sedan (LM0/1_) 1.6 dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Ook voor de stuurdelen geldt dit.

Speling op draagarmrubbers

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Draagarmen bestellen voor uw RENAULT MEGANE II Sedan (LM0/1_)

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT. Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm.