100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MEGANE II Sedan 1.9 dCi 120PK
Bouwjaar 09-2003 - heden

Draagarmen RENAULT MEGANE II Sedan (LM0/1_) 1.9 dCi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT MEGANE II Sedan (LM0/1_) 1.9 dCi. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDIOLDSMOBILEFORDLAND ROVER. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Een kapotte draagarm of fuseekogel wordt niet snel opgemerkt aangezien je snel went aan een minder stuurgedrag van de auto. Draagarmen moeten in juiste conditie verkeren. Vooral de draagarmrubbers en fuseekogels moeten spelingvrij zijn. Zo kan de auto een goede wegligging vergaren.

Achterste draagarm inspecteren

U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. Elke RENAULT MEGANE II Sedan (LM0/1_) heeft een eigen VIN-nummer. In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt..

Draagarmen bestellen voor uw RENAULT

In de zomer schuren de draagarmen vaak. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren!