100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MEGANE II Stationwagen 1.4 98PK
Bouwjaar 08-2003 - 07-2009

Draagarmen RENAULT MEGANE II Stationwagen (KM0/1_) 1.4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw RENAULT MEGANE II Stationwagen (KM0/1_) 1.4

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT MEGANE II Stationwagen (KM0/1_). In de zomer schuren de draagarmen vaak. AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber.

Speling op draagarmrubbers

De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. Wij controleren altijd bij de RENAULT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.

Achterste draagarm inspecteren

De rubbers drogen dan uit. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu.