WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MEGANE II Stationwagen 1.5 dCi 82PK
Bouwjaar 08-2003 - 05-2006

Draagarmen RENAULT MEGANE II Stationwagen (KM0/1_) 1.5 dCi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw RENAULT MEGANE II Stationwagen (KM0/1_) 1.5 dCi

Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten.

Speling op draagarmrubbers

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVSUZUKIBUICK. Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren! Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer. Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS. Wij controleren altijd bij de RENAULT MEGANE II Stationwagen (KM0/1_) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Achterste draagarm inspecteren

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.