WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MEGANE II Stationwagen 1.6 113PK
Bouwjaar 08-2003 - 07-2009

Draagarmen RENAULT MEGANE II Stationwagen (KM0/1_) 1.6

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers.

Speling op draagarmrubbers

Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT MEGANE II Stationwagen (KM0/1_) 1.6. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Draagarmen bestellen voor uw RENAULT MEGANE II Stationwagen (KM0/1_)

Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek. Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan. Fuseekogels los monteren helpt vaak niks.