100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MEGANE II Stationwagen 1.9 dCi 120PK
Bouwjaar 08-2003 - 07-2009

Draagarmen RENAULT MEGANE II Stationwagen (KM0/1_) 1.9 dCi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren.

Draagarmen bestellen voor uw RENAULT MEGANE II Stationwagen (KM0/1_) 1.9 dCi

Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROENDACIAFIATLAND ROVER. In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten. Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed.

Achterste draagarm inspecteren

Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. Een andere APK-afkeur is speling op een kogel. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit.