100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT MEGANE II Stationwagen 2.0 135PK
Bouwjaar 08-2003 - 07-2009

Draagarmen RENAULT MEGANE II Stationwagen (KM0/1_) 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHEAUDIBEDFORD.

Draagarmen bestellen voor uw RENAULT MEGANE II Stationwagen (KM0/1_) 2.0

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Een kapotte draagarm of fuseekogel wordt niet snel opgemerkt aangezien je snel went aan een minder stuurgedrag van de auto. Draagarmen moeten in juiste conditie verkeren. Vooral de draagarmrubbers en fuseekogels moeten spelingvrij zijn. Zo kan de auto een goede wegligging vergaren. Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan. Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel.

Speling op draagarmrubbers

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT MEGANE II Stationwagen (KM0/1_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.