100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT SCÉNIC I MPV 1.6 107 PK
Bouwjaar 09.1999 - 09.2003

Draagarmen RENAULT SCÉNIC I MPV (JA0/1_, FA0_) 1.6

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.
Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw RENAULT SCÉNIC I MPV (JA0/1_, FA0_) 1.6

De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT SCÉNIC I MPV (JA0/1_, FA0_). Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELROVERSSANGYONGSEAT.

Achterste draagarm inspecteren

Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT past. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen.

Speling op draagarmrubbers

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm. De rubbers drogen dan uit.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.