100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT THALIA I 1.5 dCi 65PK
Bouwjaar 04.2002 - heden

Draagarmen RENAULT THALIA I (LB_) 1.5 dCi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Speling op draagarmrubbers

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT THALIA I (LB_) 1.5 dCi komen. De juiste wielstand is erg belangrijk.

Draagarmen bestellen voor uw RENAULT THALIA I (LB_)

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De rubbers drogen dan uit. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, ABS, TRW, Bendix, Zimmermann, ATE, Rofren en Pagid

Achterste draagarm inspecteren

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. Het valt aan te raden om de auto op een krik te zetten. Zo is alles goed te zien. Demonteer alle onderdelen die het zicht op de draagarm belemmeren. Zorg dat de auto stevig staat en u kunt beginnen met de moer van de fuseekogel losdraaien. De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.