WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT TRAFIC II Bestelwagen 2.5 dCi 135 135PK
Bouwjaar 05-2003 - heden

Draagarmen RENAULT TRAFIC II Bestelwagen (FL) 2.5 dCi 135

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Fuseekogels los monteren helpt vaak niks. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De juiste wielstand is erg belangrijk. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT TRAFIC II Bestelwagen (FL) 2.5 dCi 135, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Draagarmen bestellen voor uw RENAULT TRAFIC II Bestelwagen (FL)

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Ook voor de stuurdelen geldt dit. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit. De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd .

Achterste draagarm inspecteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen. Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur.