WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT TRAFIC II Bus 2.5 dCi 135 135PK
Bouwjaar 05-2003 - heden

Draagarmen RENAULT TRAFIC II Bus (JL) 2.5 dCi 135

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw RENAULT TRAFIC II Bus (JL) 2.5 dCi 135

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIAOPELVOLVO. Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Achterste draagarm inspecteren

Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium. De draagarm vervangen is niet moeilijk en er is geen specifiek gereedschap voor nodig. Wel is het raadzaam om de complete draagarm in zijn volledigheid te vervangen. Het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers is haast onmogelijk zonder een pers. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT TRAFIC II Bus (JL) past. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.

Speling op draagarmrubbers

In de fuseekogel zit een conisch deel. In de zomer schuren de draagarmen vaak. Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.