Draagarmen ROVER

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm inspecteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Draagarmen monteren op een auto. In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu.

Draagarmen bestellen voor uw ROVER

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, TRW, Brembo en Jurid Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant.

Draagarm monteren op een auto

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Bekijk ook alle rover draagarmen op RemOnderdelen.nl