WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ROVER
Gekozen auto:ROVER 75 Tourer 1.8 Turbo 150PK
Bouwjaar 05-2003 - 05-2005

Draagarmen ROVER 75 Tourer (RJ) 1.8 Turbo

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw ROVER 75 Tourer (RJ) 1.8 Turbo

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Chassis-onderdelen verslijten snel. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Achterste draagarm inspecteren

Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ROVER 75 Tourer (RJ) past. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Speling op draagarmrubbers

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ROVER.