WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ROVER
Gekozen auto:ROVER 75 Tourer 2.0 CDTi 131PK
Bouwjaar 02-2003 - 05-2005

Draagarmen ROVER 75 Tourer (RJ) 2.0 CDTi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Fuseekogels los monteren helpt vaak niks. Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ROVER 75 Tourer (RJ) 2.0 CDTi komen.

Draagarmen bestellen voor uw ROVER 75 Tourer (RJ)

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDGMCOPELDAEWOOBMW. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ROVER, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Speling op draagarmrubbers

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op.