WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ROVER
Gekozen auto:ROVER STREETWISE Hatchback 1.4 84PK
Bouwjaar 08-2003 - 05-2005

Draagarmen ROVER STREETWISE Hatchback 1.4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Een kapotte draagarm of fuseekogel wordt niet snel opgemerkt aangezien je snel went aan een minder stuurgedrag van de auto. Draagarmen moeten in juiste conditie verkeren. Vooral de draagarmrubbers en fuseekogels moeten spelingvrij zijn. Zo kan de auto een goede wegligging vergaren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ROVER STREETWISE Hatchback 1.4 komen. Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Achterste draagarm inspecteren

Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm. Het assortiment bestaat uit meer dan 8000 artikelnummers. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ROVER STREETWISE Hatchback, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Draagarmen bestellen voor uw ROVER

Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGELAMBORGHINIHYUNDAI. Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel. Ook voor de stuurdelen geldt dit.