100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SAAB
Gekozen auto:SAAB 9-3 2.0 t 210PK
Bouwjaar 09.2002 - 02.2015

Draagarmen SAAB 9-3 (YS3F, E79, D79, D75) 2.0 t

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw SAAB 9-3 (YS3F, E79, D79, D75) 2.0 t

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck.

Achterste draagarm inspecteren

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Je kunt bij ons betalen via MisterCash, iDeal en Creditcard

Speling op draagarmrubbers

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINICITROENPLYMOUTH. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen.