100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SAAB
Gekozen auto:SAAB 9-3 2.2 TiD 125PK
Bouwjaar 09.2002 - 02.2015

Draagarmen SAAB 9-3 (YS3F, E79, D79, D75) 2.2 TiD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw SAAB 9-3 (YS3F, E79, D79, D75) 2.2 TiD

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het valt aan te raden om de auto op een krik te zetten. Zo is alles goed te zien. Demonteer alle onderdelen die het zicht op de draagarm belemmeren. Zorg dat de auto stevig staat en u kunt beginnen met de moer van de fuseekogel losdraaien. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Speling op draagarmrubbers

Wij controleren altijd bij de SAAB 9-3 (YS3F, E79, D79, D75) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHINISSANMERCEDES-BENZ. De draagarm vervangen is niet moeilijk en er is geen specifiek gereedschap voor nodig. Wel is het raadzaam om de complete draagarm in zijn volledigheid te vervangen. Het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers is haast onmogelijk zonder een pers. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Achterste draagarm inspecteren

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier. Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SAAB, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.