100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SAAB
Gekozen auto:SAAB 9-5 Stationwagen 2.2 TiD 120PK
Bouwjaar 03.2002 - 12.2009

Draagarmen SAAB 9-5 Stationwagen (YS3E) 2.2 TiD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Lager, wiellagerbehuizing achterzijde

Speling op draagarmrubbers

Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANPONTIACLEXUS. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SAAB 9-5 Stationwagen (YS3E) 2.2 TiD. De rubbers drogen dan uit.

Achterste draagarm inspecteren

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook.

Draagarmen bestellen voor uw SAAB 9-5 Stationwagen (YS3E)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SAAB past. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Gietijzer komt minder veel voor als component.