100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SAAB
Gekozen auto:SAAB 9-5 2.2 TiD 120PK
Bouwjaar 03.2002 - 12.2009

Draagarmen SAAB 9-5 (YS3E) 2.2 TiD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Lager, wiellagerbehuizing achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw SAAB 9-5 (YS3E) 2.2 TiD

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. APK is voor uw eigen veiligheid. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij controleren altijd bij de SAAB 9-5 (YS3E) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed.

Achterste draagarm inspecteren

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOVW VOLKSWAGENLANCIA. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Speling op draagarmrubbers

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Ook voor de stuurdelen geldt dit. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.