WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SAAB
Gekozen auto:SAAB 900 I Combi Coupe 2.0 -16 125PK
Bouwjaar 01-1986 - 12-1988

Draagarmen SAAB 900 I Combi Coupe 2.0 -16

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SAAB 900 I Combi Coupe 2.0 -16, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS.

Draagarmen bestellen voor uw SAAB 900 I Combi Coupe

Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANJAGUARCHRYSLERDAEWOO. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu.

Speling op draagarmrubbers

Ook voor de stuurdelen geldt dit. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto.