100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SAAB
Gekozen auto:SAAB 900 II 2.0 i 133PK
Bouwjaar 07.1993 - 07.1994

Draagarmen SAAB 900 II 2.0 i

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Draagarmen bestellen voor uw SAAB 900 II 2.0 i

Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SAAB 900 II past. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd.

Speling op draagarmrubbers

Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm. Elke SAAB heeft een eigen VIN-nummer. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. In de zomer schuren de draagarmen vaak.

Achterste draagarm inspecteren

Draagarmen monteren op een auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACCHEVROLETLANCIATOYOTA. Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen.