Draagarmen SEAT

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Voorste draagarm controleren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTCHEVROLETLOTUS. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. APK is voor uw eigen veiligheid. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website.

De perfecte draagarm vinden voor uw SEAT

De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. In de fuseekogel zit een conisch deel. Een kapotte draagarm of fuseekogel wordt niet snel opgemerkt aangezien je snel went aan een minder stuurgedrag van de auto. Draagarmen moeten in juiste conditie verkeren. Vooral de draagarmrubbers en fuseekogels moeten spelingvrij zijn. Zo kan de auto een goede wegligging vergaren. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen.

Kapotte draagarm herkennen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Chassis-onderdelen verslijten snel. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Textar, TRW, Bendix, Jurid en Brembo