Draagarmen SEAT

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarm monteren op een auto

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast.

Draagarmen bestellen voor uw SEAT

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.

Achterste draagarm inspecteren

Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm. Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan. Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop.

Bekijk ook alle seat draagarmen op RemOnderdelen.nl