100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT 124 Stationwagen D1200 60PK
Bouwjaar 01-1970 - 12-1974

Draagarmen SEAT 124 Stationwagen D1200

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw SEAT 124 Stationwagen D1200

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SEAT 124 Stationwagen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Speling op draagarmrubbers

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. De juiste wielstand is erg belangrijk.

Achterste draagarm inspecteren

De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SEAT past. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Reactiearmen komen zelden afgebroken voor.