100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT 124 Stationwagen LS1200 65PK
Bouwjaar 01-1970 - 12-1976

Draagarmen SEAT 124 Stationwagen LS1200

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw SEAT 124 Stationwagen LS1200

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SEAT 124 Stationwagen past. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij controleren altijd bij de SEAT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Achterste draagarm inspecteren

De rubbers drogen dan uit. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Speling op draagarmrubbers

Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. Reactiearmen komen zelden afgebroken voor. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Er treedt vaak speling op bij de draagarmbussen. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden.