100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT 124 1430 75PK
Bouwjaar 01-1970 - 12-1976

Draagarmen SEAT 124 1430

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SEAT 124 1430 komen.

Draagarmen bestellen voor uw SEAT 124

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Wij controleren altijd bij de SEAT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een andere APK-afkeur is speling op een kogel. Houdt u altijd rekening met feestdagen, weekend en zondagen.

Speling op draagarmrubbers

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSUPORSCHEMGSUZUKIFORD. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Er treedt vaak speling op bij de draagarmbussen.